Pāgina amb Catalā

Página en Espaņol

Els Nostres Serveis

Serveis a empreses en l'āmbit laboral: Legalitzaciķ d'empreses i centres de treball, altes i baixes de treballadors, contractes de treball, bonificacions a la Seg. Social, nōmines i cotitzacions de treballadors, altes i baixes d'autōnoms, inspeccions, acomiadaments.

Serveis a empreses en l'āmbit fiscal: Legalitzaciķ d'empreses, Impost sobre Societats, Impost sobre la Renda (comptabilitat o mōduls), Impost Valor Afegit nacional o intracomunitari, pagaments fraccionats, Retencions sobre salaris o sobre arrendaments urbans, ajornaments d'impostos, inspeccions, representacions fiscals.

Serveis a empreses en l'āmbit comptable: Obertura de comptabilitats, assentaments comptables segons Pla General Comptable, tancament de comptabilitats, legalitzaciķ llibres oficials.

Serveis a empreses en l'āmbit mercantil: Constituciķ de societats (limitades, laborals, civils), legalitzaciķ de societats, comptes anuals i balanįos anuals, modificacions societāries, dissolucions de societats.

Serveis de propietat horitzontal: Administraciķ de comunitats de propietaris, contractes de lloguer.

Serveis a particulars: Prestacions de la Seg. Social (jubilaciķ, atur ...), declaracions de renda i patrimoni, impostos de no residents, empleats de la llar, permisos de residčncia i treball, N.I.E., cčdules d'habitabilitat.

Š 2008 - Dissenyat per Píxel Informātica